Trykværkets bøger

Klimapolitiet

kr.195,00

 

 

ISBN: 978-87-94058-65-0 Kategori: Tags: , , ,

Kim Engelbrechtsen

Kim Engelbrechtsen har været journalist i Kræftens Bekæmpelse, redaktionssekretær på Illustreret Videnskab, redaktionschef på magasinet I Form og informationschef hos Danmarks Turistråd og Scleroseforeningen. Han er forfatter til bøgerne - "Lev stærkt - dø naturligt – om unge og selvmord”, "En farlig ferie", "Mani og depression" og redaktør på bogen "Kørestol-og hvad så?". Læs evt. mere her: www.kims-bog-korner.dk 

Beskrivelse

Klimapolitiet er en spændingsroman, som foregår et stykke ude i fremtiden. Klimaændringerne er for alvor begyndt at slå igennem med oversvømmelser og ekstreme temperaturer. Strømmen af klimaflygtninge fra Mellemøsten og Afrika er eksploderet, og de europæiske regeringer er handlingslammede. En organisation ved navn Klimapolitiet tager magten og gør det beskidte, men ’nødvendige’ arbejde: At bekæmpe flygtningene med alle midler ud fra tankegangen: “Det er dem eller os”.

Hovedpersonen, Markus Schmidt, arresteres og tvinges til at deltage i massakrer på flygtninge. Han kaster sig derefter ud i en række hæsblæsende forsøg på at afsløre Klimapolitiets gruopvækkende metoder sammen med den britiske journalist, Heather Aldridge.

I en omtale af romanen skriver Claus Brask, cand.mag i dansk og engelsk.:

Romanens pointe er, at vi vil give afkald på humanismen til fordel for en kynisk, nødvendighedens politik for at redde os selv. De højere temperaturer er ikke kun et spørgsmål om ændret vandstand og afsvedne afgrøder. Den største fare er måske den forandring, som bemægtiger sig vores menneskesyn!

Er nu tilgængelig som lydbog: https://xn--trykvrket-k3a.ebog.dk/Klimapolitiet-9788794058650

 

 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....