Beregn prisen på din bog

Her kan du finde en omtrentlig pris på nogenlunde den bog, du ønsker at udgive. Det kan give dig et rimeligt indtryk af, hvad det vil koste at få trykt en bog. Grafisk opsætning af indhold og omslag er lidt vanskelig at prissætte i skemaform, så her opfordrer vi dig til at sende en mail: med beskrivelse af projektet. Er du i tvivl om noget i udregningen, så ring endelig til forlaget – tlf. 8853 6650.

Trykværkets forlagsekspedition er obligatorisk og koster 2.250 kr. oven i de øvrige priser på tilkøbte ydelser, f.eks. redaktørvurdering eller redaktionel og sproglig assistance. Se disse under Prisliste.

Alle priser er inkl. moms.

Inden vi indgår et reelt samarbejde, udarbejder Trykværket en Forfatteraftale eller Udgivelsesaftale, som indeholder budget og konditioner for bogen. Når du har underskrevet aftalen og sendt den til Trykværket (), modtager du en faktura på halvdelen af beløbet, som skal betales med det samme. Den anden halvdel af beløbet, 2. rate, betales, når bogen er trykt, og du har modtaget en faktura på denne rate.
Vi aftaler nærmere forud, hvad Forfatteraftalen skal indeholde af assistance fra forlagets side – og hvordan samarbejdet skal forløbe.

Husk du også kan få udgivet dit manus som ebog. Det koster fra 990 kr. oven i prisen for den fysiske bog.

Warning: Undefined array key "get_mail" in /customers/3/c/d/trykvaerket.dk/httpd.www/wp-content/themes/chapterone-child/functions.php on line 73 Warning: Undefined array key "get_mail" in /customers/3/c/d/trykvaerket.dk/httpd.www/wp-content/themes/chapterone-child/functions.php on line 73
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....