Trykværkets bøger

Det Sidste Vidne

kr.269,00

Steen Harvig sender sin 15. krimi på hylderne

Hvert femte år mødes ni gamle skolekammerater for at følge med i hinandens liv, i karrierer og kærlighedsliv, i planer for fremtiden og med nostalgiske tilbageblik, men der hviler en skygge over møderne: en i gruppen, Sofie Cordt, forsvandt sporløst på det mystiske Ryssberget i Blekinge på deres allerførste udflugt i forsommeren 1998, få uger før deres afsluttende eksamen ved Rysensteen Gymnasium i København.

Morten Krag – der har forladt sin stilling på Politigården – koncentrerer sig nu om sit psykoterapeutiske arbejde og kender intet til den unge kvindes forsvinden…eller gør han?

Det Sidste Vidne er Steen Harvigs 15. kriminalroman, den 11. i serien med det umage makkerpar Morten Krag og Carl Hansen.

 

”I sommeren 1954 rejser en gruppe unge danskere til Småland for at opleve årtusindets sidste totale solformørkelse i Skandinavien. En af dem vender aldrig hjem igen. Det er den omsværmede og begavede medicinstuderende Frida lander”

(Anders Bodelsen: ”Den åbne dør”, 1998. Hovedværkslæsning i 3.Y, Rysensteen Gymnasium, 1998).

 

”På St.Valentines dag i året 1900 tager en pigeskoleklasse på udflugt til den sagnomspundne klippe Hanging Rock. Fire af dem forsvinder på mystisk vis, tre af dem for aldrig at vende tilbage. En gåde fra virkeligheden, der aldrig er blevet løst”.

(Filmatiseret af den australske instruktør Peter Weir: ”Picnic at Hanging Rock”, 1976.)

”Jeg er besat af den film…den vil følge mig ind i døden” – Sofie Cordt, 3.Y. 1998.

 

Fem ud af seks hjerter i Jyllands-Posten.

Anmelder Lars Ole Sauerberg kalder Steen Harvigs 11. krimi i serien om drabschef Carl Hansen og efterforsker og psykoterapeut Morten Krag – Det Sidste Vidne –  for endnu en velkomponeret og velfortalt krimi fra solidt leverende og noget underkendte Harvig.

ISBN: 978879405803 Kategorier: , Tags: , ,

Steen Harvig

Steen Harvig, født 1945, er cand.mag. og fhv. lektor. Har undervist på VUC, højskole og Københavns Universitet. Har udgivet 15 romaner indenfor krimigenren, heriblandt trilogien Besat (2009), Bedrag (2011) og Begær (2013). Steen Harvig er medlem af Det Danske Kriminalakademi.  

Beskrivelse

 

 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....