Handelsbetingelser

Aftalevilkår for handel på trykvaerket.dk
Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på trykvaerket.dk
1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.
Alle ordre indgås på dansk.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. TRYKVÆRKET har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Bindende ordrebekræftelse sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.
2. Betaling
I trykvaerket.dk’s webshop kan du betale på følgende måde:
Med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Maestro eller Mastercard.
Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.
3. Kvittering
Du modtager din kvittering for betalingen sammen med dine varer.
4. Persondata og håndtering af personoplysninger
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part.
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovens krav til erhvervsdrivende betyder, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via TRYKVÆRKET til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af turbineforlaget.dk. Personoplysninger transmitteres til turbineforlaget.dk i ikke-krypteret form.
Personoplysninger gemmes af trykvaerket.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Personoplysninger gives ikke videre til andre. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.
5. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af TRYKVÆRKET ved afsendelse af bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte os på telefon 88 53 66 50 eller
Er varerne afsendt, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere fortrydelse under punkt 6.
6. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.
7. Forsendelse og leveringsformer
Du får tilsendt din bestilling med Post Danmark eller GLS. Det er vores distributør DAFOLO, der sender bøgerne ud. TRYKVÆRKET bestræber sig på at varer, du har bestilt, afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er TRYKVÆRKET ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.
For varer leveret til en adresse i Danmark opkræves der et fast ekspeditionsgebyr på 49 kroner på alle forsendelser. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre. Fragtomkostningerne kan i specielle tilfælde afhænge af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. (Grønland og Færøerne)
8. Fortrydelses-/returret
TRYKVÆRKET yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i samme stand og mængde, som de blev leveret i.
Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.
Du kan returnere en vare ved at sende den til:
Dafolo
Suderbovej 22-24
9900 Frederikshavn
Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen.
Det, du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften fra lager til dig), tilbagebetales til dig, når TRYKVÆRKET har modtaget dine varer retur.
Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.
9. Reklamationsret
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte TRYKVÆRKET og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte TRYKVÆRKET på eller på 88 53 88 50.
Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købsummen tilbage.
10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
TRYKVÆRKET tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....