OM AT UDGIVE

Trykværket hjælper dig med din udgivelse – og gør det ud fra dit behov. Det er, hvad vi kalder at medudgive. Uanset om du har brug for hjælp til næsten alle områder fra projekt til færdig bog eller blot ønsker vores indsats til få dele af processen, kan vi yde en professionel støtte til en meget lav pris.

Trykværket er en platform, hvor det er gjort så let og overskueligt som muligt at udgive både trykte bøger og e-bøger. Vælger du at sælge dine bøger gennem Trykværket, beholder du 75 % af nettoindtægterne.

Du kan selv regne på, hvad det koster at udgive din bog, hvis du ser på vores Prisliste – og under Beregning pris. Men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for en snak om de nærmere vilkår for udgivelse og pris på dit bogprojekt.

Selvom det kan være svært at komme med en helt eksakt pris på en bogudgivelse på forhånd, tilstræber vi størst mulig prisgennemsigtighed, så du hele tiden har overblik over, hvad du betaler for. Derfor kan du også helt uforpligtende beregne, hvad den bog, du har i tankerne, vil komme til at koste, ligesom du har mulighed for at eksperimentere med et hav af formater, størrelser og papirtyper. Se mere under Beregning pris.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du mangler markedsføringsmæssig eller redaktionel sparring, har brug for ekstra korrektur eller leder efter en grafiker til at designe et indbydende omslag.

Vil du vide mere om din medudgivelse, kan du downloade Trykværkets katalog om dette lige her.

 
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....