Professionel presse

Det virker professionelt og overbevisende, hvis du sender en gennemarbejdet og fængende pressemeddelelse ud sammen med din bog som et anmeldereksemplar.

Det er vigtigt at være præcis med sit budskab, når man sender en pressemeddelelse ud om den nye bog. Det er også vigtigt at kende medierne og kunne differentiere sin pressemeddelelse efter de forskellige medier. Og så er det naturligvis vigtigt at kunne formulere sig klart og præcist.  

Trykværket hjælper dig med at finde den gode historie i dit bogprojekt og skrive en præcis og fangende pressemeddelelse for dig. Trykværket hjælper dig også med at målrette og tilrettelægge udsendelsen af pressemeddelelsen, så den har de bedste muligheder for at blive bragt i medierne – heriblandt både landsdækkende og lokale medier, blogs og andre sociale fora på nettet.  

Priserne er ex. moms

Pressemeddelelse 1
Trykværket sender anmeldereksemplarer ud til 20 adresser med pressemeddelelse, som du selv har skrevet på Trykværkets eget brevpapir. 900,- kroner.   Pressemeddelelse2
Trykværket skriver pressemeddelelsen for dig, men du sender den selv ud på dit eget brevpapir: 1.200,- kroner.  

Pressemeddelelse 3
Trykværket skriver pressemeddelelsen for dig og sender den ud til 20 adresser på Trykværkets eget brevpapir. Desuden sender vi pressemeddelelsen ud elektronisk til mindst 200 medier gennem mediebureauet PressWire: 2.200,- kroner.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....