Trykværkets bøger

Kvinden fra Magnoliavej

kr.300,00

Det debuterende forfatterpar Anne Heurlin og Torsten Warrer arbejder som henholdsvis børne-ungdomspsykiater og voksenpsykiater og møder til daglig mange sårbare, belastede og stressede mennesker og deres familier.
I deres første krimi Kvinden fra Magnoliavej giver denne erfaring og viden både krydderi og dybde til bogens personer, som fremstilles med stor overbevisning i tæt samspil med hinanden og en velbekendt, klaustrofobisk provins.

En 38-årig fraskilt kvinde findes myrdet, fastfrosset i sne og is uden for sit hjem. Hendes 11-årige søn har siddet alene i huset henover julen.

Kvinden fra Magnoliavej er en kriminalroman, men også en kollektivroman, hvor læseren får psykologisk indblik i en række personer og deres skæbner. Det er også en realistisk fortælling om et nutidigt lokalsamfund i Hornsherred, om politiarbejde og dets menneskelige konsekvenser, om familiers og børns vilkår, og om hvordan svigt kan ødelægge et menneske og føre til desperate handlinger.

”Det har egentlig ikke været bevidst fra begyndelsen af vores skrivning, men faktisk handler bogen meget om, at man kan gøre det rigtige, det gode, i den bedste mening – for af ærligt hjerte at hjælpe, eller fordi man er i familie eller uddannet til det – men alligevel kan ubehagelige tilfældigheder føre til helt modsatte, onde resultater,” siger Anne Heurlin og Torsten Warrer.

Bogen findes også som e-bog. Tryk på dette link: Kvinden-fra-Magnoliavej

ISBN: 9788794058384 Kategorier: ,

Anne Heurlin og Torsten Warrer

Anne Heurlin, født 1961, er opvokset i Jægerpris og arbejder som børne- og ungdomspsykiater. Torsten Warrer, født 1961, er opvokset i Århus, uddannet psykoanalytiker og arbejder som psykiater. Kvinden fra Magnoliavej er deres første bog.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....