Sådan fungerer Trykværket

Trykværket er et forlag, som gør det let og overskueligt at udgive både trykte bøger og e-bøger – og også lydbøger. Og så er det tilmed billigt, hvilket blandt andet skyldes vores gode samarbejdsaftaler med korrekturlæsere, redaktører, grafikere og trykkeri.

Det første, du skal vælge, er hvilken type bog, du vil udgive, i hvor mange eksemplarer osv. Er der noget, du ikke kan finde ud af, skal du ikke tøve med at kontakte Trykværkets redaktør – han kan helt sikkert hjælpe dig videre.

Når du har fundet den opsætning, der passer til dine behov, kan du trykke på Beregn for at se en omtrentlig pris. Du kan gå videre ved at trykke på “Opret Bestilling”, hvorefter en mail genereres. Her vedhæfter du alle relevante filer, og har du kommentarer, skal du også skrive dem i den.  Til sidst sender du mailen til Trykværkets redaktør, som derefter vil vende tilbage med nøjagtig pris, leveringstid og andet, der kan være til hjælp, når du medudgiver din bog.

Kræver dit manuskript kræver lidt finpudsning, inden det skal udgives, står en flok professionelle redaktører og grafikere klar til at løfte den opgave for dig. Læs mere under Redaktion/Få professionel hjælp.   

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....