Lej en redaktør

Inden du udgiver, kan det være en god ide at lade en redaktør kigge på dit manus for at give en vurdering af dit manuskript og en konstruktiv kritik som feedback. Det er vigtigt, at du får rettet din tekst til, så den fungerer bedst muligt.  

En redaktørvurdering og konstruktiv kritik består af læsning af dit manuskript og en konstruktiv tilbagemelding om, hvad der fungerer godt og mindre godt. I udtalelsen er der en vurdering af, hvad der skal til for at gøre dit manuskript klar til udgivelse. Du får en vurdering af, hvor meget redigering og korrektur, der er behov for, og du får generelle råd om, hvordan du kan forbedre manuskriptet, så du får den bedste bog ud af dit arbejde. 

Redaktionel og sproglig assistance
Har du brug for hjælp med formuleringerne og din sproglige stil, kan en erfaren redaktør hjælpe dig med at få et stærkt sprog, der passer til netop din bog, og du får hjælp til at holde den røde tråd. Der inkluderer to arbejdsgange med redaktør i indsatsen.  

Korrekturlæsning
Det er så ærgerligt at opdage trykfejl i sin bog. Selv den dygtigste skribent har brug for en korrekturlæser. Din tekst bliver luget for stavefejl, slåfejl og grammatiske fejl.

Omslagstekst
Få skrevet en bagsidetekst, der præsenterer bogen på ganske få linier, så din bog vækker interesse hos køberen. Er din bog med softcover og flapper, skriver vi også flaptekster.

Fra første udkast til færdig bog
Du kan også vælge hele pakken: redigering efter behov, produktion af omslagstekst, korrekturlæsning af det opsatte manuskript, to arbejdsgange med tjek af opsætning og indførte ændringer samt projektledelse i forhold til grafiker og trykkeri. Dermed får du en helhedsløsning, hvor en erfaren redaktør hjælper dig til at gøre dit rå manuskript til trykklar bog. 

Prisen afhænger af opgavens og manuskriptets omfang og aftales på forhånd. Send dit manuskript for tilbud.

 
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....