Trykværkets bøger

Kongeklenodiet – Vi, der vogter

kr.249,00

Tim er tilbage i landsbyen efter den hæsblæsende og dødbringende menneskejagt og jagt på kongeklenodiet. Se og læs Kongeklenodiet 1.

Der begynder dog at ske særdeles gruopvækkende ting omkring ham, og snart finder han ud af, at han og Simon stadig har en forfølger, der vil dem det ondt. Tim går på jagt efter kongeklenodiet ud fra en række genstande, som han finder hos Munch. Dette må være sidste udvej for at få forfølgelsen til at stoppe. Men hvem er forfølgeren?

Samtidig ser historien om kongeklenodiet ikke ud til at være fortalt til ende endnu. Der er sket noget i landsbyen dengang, da kongeklenodiet blev gemt, der ikke er, som den hidtidige historie har fortalt. Der er sket noget i landsbyen, som er blevet glemt eller måske gået tabt i historien.

Hvem kan betros viden om, hvor kongeklenodiet er gemt?

Hvad nu, hvis historien ér sand?

ISBN: 9788794058766 Kategorier: , Tags: ,

Thomas Rud Jensen

Thomas Rud (født 1977) er uddannet civilingeniør. Interessen for at skrive fiktion har han båret med sig fra barnsben, og nu e anden roman i serien om Kongeklenodiet udgivet. Skriver også gratis short stories, godnathistorier og story cubes historier på forfatterbloggen www.thomasrudjensen.dk. Se mere på www.thomasrud.dk Han er vokset op i landsbyen Linå, der lægger sted til begivenhederne i Kongeklenodiet. Landsbylivet er naturligvis tilsat en del fiktion, så Linå får de rette historiske rammer til at gøre sig i en historisk spændingsroman.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....