Hvem er Trykværket?

Redaktør
Trykværkets forlagsredaktør og daglige leder er Stig Petersen. Han har mange års erfaring i forlagsbranchen med tæt samarbejde med et hav af forfattere gennem årene. Stig kan hjælpe dig undervejs i processen med din bog. Hvis du eksempelvis har brug for hjælp til konstruktiv kritik, redigering og korrektur, kan han eller en af Trykværkets andre redaktører hjælpe dig med dette.    Det er også Stig, der formidler kontakten til Trykværkets grafikere, korrekturlæsere, trykkeri m.v.   Stig Petersen kan mandag til torsdag kl. 9.00-14.00 på tlf.: 5354 5740. Den bedste første kontakt er ofte at sende en mail, inden du ringer, til:

Litterær konsulent
Det kan være vanskeligt at finde ud af, om man er på rette spor med sin novelle, roman eller sine digte. Men der er hjælp at hente med en litterær konsulentudtalelse fra en af Trykværkets litterære konsulenter, hvis du er gået i stå og trænger til litterær sparring.

Layout, ombrydning og produktion
Dine bøger sættes op og produceres af dygtige grafikere.

Fotografer eller illustratorer

Professionelle fotos, taget af dygtige fotografer, eller flotte illustrationer, kan være væsentlige for bogens rette udtryk – og Trykværket har kontakt med en række professionelle, og vi finder sikkert også en, som falder i din smag.

 
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....