Trykværkets bøger

Kongeklenodiet

kr.298,00

En gruppe landevejsrøvere overfalder et følge og en formodet købmand ved en korsvej tæt på landsbyen Linde Høje på ruten mellem Viborg Tinge og Aros i sommeren 1340. Røveriet går grueligt galt, da følget viser sig at være trænede soldater.

To unge landevejsrøvere og venner, Thor og Sigurd, flygter med livet i behold og en skindtaske. Indholdet af tasken viser sig dog hurtigt at være af en værdi, som soldaterne ikke har tænkt sig at opgive så let. Med brutalitet og skræmmende effektivitet får soldaterne på kort tid landsbyidyllen til at blegne, og Thor og Sigurds venskab sat på alvorlige prøvelser.
Nu går den dødelige jagt i landsbyerne og landskabet omkring korsvejen, hvor den nye kirke er under opførelse, og hvor de to venner er kendte ansigter. Deres eneste chance for overlevelse er sammenholdet og at forblive i det skjulte med deres værdifulde koster.
Tim vender tilbage til sin gamle fødeby, landsbyen Linå, efter nogle år i militæret. Med sin lokalhistoriske interesse og ønsker om at vende landsbyens negative udviklingsspiral, siden kommunalreformen har svedet al økonomi væk under landdistrikterne, finder han ud af, at landsbyens historiske kvaliteter gemmer på flere hemmeligheder og skjulte dagsordener.
Der går ikke lang tid, før Tim og barndomsvennen Simon har landsbyens hårdkogte bøller på nakken.
Med tråde til historiske begivenheder fra anden verdenskrig og endnu ældre fund får Tim færden af et gammelt trosbånd, der går mange generationer tilbage, og som har sit udspring omkring landsbyens gamle kirke.
ISBN: 9788771533446 Kategorier: , , , Tags: , ,

Thomas Rud Jensen

Thomas Rud (født 1977) er uddannet civilingeniør. Interessen for at skrive fiktion har han båret med sig fra barnsben, og nu e anden roman i serien om Kongeklenodiet udgivet. Skriver også gratis short stories, godnathistorier og story cubes historier på forfatterbloggen www.thomasrudjensen.dk. Se mere på www.thomasrud.dk Han er vokset op i landsbyen Linå, der lægger sted til begivenhederne i Kongeklenodiet. Landsbylivet er naturligvis tilsat en del fiktion, så Linå får de rette historiske rammer til at gøre sig i en historisk spændingsroman.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....