Få professionel hjælp

 Der er ikke noget, der er mere ærgerligt end fejl i en bog, når den er trykt. Ved Trykværket kan du derfor købe redigering og korrektur, inden du trykker. På den måde sikrer du dig et professionelt produkt og undgår skæmmende fejl i din bog.

Omslaget sælger din bog. Det er derfor vigtigt, at designet på omslaget er lækkert og originalt. Hvis du vil have en professionel hånd indover, kan du få en af Trykværkets dygtige grafikere til at hjælpe dig.

Trykværket kan også give professionel assistance, når det kommer til at få skrevet en kort og fængende bagsidetekst, så din bog vækker interesse hos køberen. Er din bog med softcover og flapper, kan vi også hjælpe dig med at udforme gode og inciterende flaptekster.

Du kan komme langt ved at skrive din egen pressemeddelelse og sende den ud til de lokale medier sammen med din bog. Hvis du har en god historie at fortælle, så fortæl den. Journalister skal nok komme til dig, hvis din historie er interessant nok.

Derudover er der naturligvis masser af muligheder for eksponering på sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Hvis man er kreativ og energisk, er der gode muligheder for at gøre sin bog synlig for ingen penge. Men er det en for stor mundfuld at gå i gang med at skrive pressemeddelelse, udsende anmeldereksemplarer og kontakte medierne, kan Trykværket hjælpe dig.

Under de forskellige undermenuer kan du læse mere om de tjenester, du kan få hjælp til.

Du kan se en komplet prisliste over professionelle ydelser under Prisliste.

 
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....