Trykværkets bøger

Jagten på den gode opdragelse

kr.129,00

PRISNEDSÆTTELSE

Er det okay at insistere på et sexliv? Er det okay at gå utrolig meget op i lort? Og er det okay at lade sit barn være edderspændt rasende?

Der er masser af emner, som kan være svære at tale om i børnefamilierne, fordi det er så pokkers vigtigt, at man lykkes i rollen som far eller mor. Samtidig har de fleste forældre travlt, og derfor får man ikke lige sagt til sin partner: “Hvad siger du til, at vi lige taler om skærmpolitik, når ungerne er faldet i søvn?”

Denne bog er til dig, der gerne vil forstyrres i din vanetænkning, og som ønsker at blive bedre til at tale om alt det, som er svært, når man har fået børn. Bogen henvender sig især til dem med mindre børn (0-11 år), men kan i princippet læses af alle, der interesserer sig for børneopdragelse og pædagogik. Her er ingen løftede pegefingre eller manualer for “det gode familieliv”, men til gengæld 25 tankevækkende spørgsmål og svar, der stensikkert vil anspore til yderligere debat derhjemme.

Og så er det en underholdende bog. Og en uhøjtidelig bog. Og en overskuelig bog.

God fornøjelse.

ISBN: 9788794058421 Kategorier: , ,

Jesper Koerstz Jensen

Lektor i pædagogik, blogger på dengodeopdragelse.dk, fast medlem af panelet for radioprogrammet på Radio 4 'Hjælp - jer er forælder'

Beskrivelse

 

 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....