Trykværkets bøger

Plads til deltagelse

kr.189,00

En introduktion til kommunal samskabelse. Den danske velfærd udfordres i disse år, og et spørgsmål, vi ikke kommer udenom at stille os selv, er, hvordan vi udvikler velfærden, så den bliver bæredygtig og meningsfuld – også på længere sigt.

En udvikling, der i stigende grad afhænger af borgernes deltagelse. I Plads til deltagelse – en introduktion til kommunal samskabelse giver Nis Grønager Madsen inspiration til de kommuner og organisationer, der ønsker borgerinddragelse og samskabelse, ligesom han udpeger de præmisser, man skal være sig bevidst, når man arbejder med samskabelse.

Plads til deltagelse er en introduktionsbog, som Nis Grønager Madsen har skrevet i et enkelt og levende sprog. Med sine mange eksempler fra kommunal praksis koblet med humor og underfundighed bliver bogen aldrig kedelig.

Ikke på lager

ISBN: 9788793063303 Kategorier: ,

Nis Grønager Madsen

Født 1975. Han er forfatter, foredragsholder og selvstændig konsulent.  Nis Grønager Madsen er uddannet kunst- og kulturleder ved Den Danske Scene-kunstskole. Med en fortid som kommunal leder og udviklingskonsulent har han et indgående kendskab til kommunernes vilkår og udfordringer. Har desuden været professionel historiefortæller og teaterinstruktør, hvorfor han har arbejdet bredt med formidling, kommunikation og levende fortællinger.  Nis Grønager Madsen bor i Odense med sin kone og fire børn. Læs mere om forfatterens arbejde på www.nisgmadsen.com.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....