Trykværkets bøger

Alba – og hendes familie

kr.269,00

Charlotte Steenbjerg

Charlotte Steenbjerg er uddannet socialpædagog og arbejder som børnerådgiver på Silkeborg Krisecenter, hvor hun har samtaler med børnene om deres situation og oplevelser. Især i de seneste år har hun haft fokus på de yngste børn, som har været udsat for vold. Denne bog om Alba er udviklet som et af samtaleredskaberne til at tale med de små børn om deres oplevelser af vold og dens konsekvenser.

Beskrivelse

Alba er to et halvt år og bor med sin far og mor. Nogle gange er det rart. Andre gange er det svært – for Albas far kan blive meget skræmmende. Nogle gange råber han nemlig højt og kaster med ting. Så græder mor og Alba føler sig lillebitte og alene. Heldigvis har Alba altid Kaninus med sig. Det hjælper lidt. Men ikke altid.

Alba og hendes familie er en samtalebog til de 1-3 årige børn, der oplever vold i deres familie. Den handler om at føle sig alene, magtesløs og bange. Store følelser, som kan fylde meget, når man kun er to et halvt år, og volden mellem de personer, man elsker allerhøjest, eskalerer.

Alba – og hendes familie er den første bog i serien om Alba.

 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....