Trykværkets bøger

Lad strømperne tale

kr.200,00

Få inspiration fra en farverig verden 

Lad strømperne tale lægger i høj grad op til, at strømper gerne må signalere farveglæde.  Strømper behøver bestemt ikke være kedelige, ensfarvede sorte eller grå. Det er der flere og flere, som bliver opmærksomme på – og bevidste om.

Farveglade strømper signalerer også glæde ved livet gennem farvevalg og mønstre.

Forfatter og designer Lone Danø har specialiseret sig i at tegne diagrammer og strikke farverige strømper med sjove motiver. Fra mønstre med lakridskonfekt-motiv til katte-motiv og skæg-og-briller-motiv. I alt 15 mønstre er med i den sjove og anderledes strikkebog. Her finder strikke- og farveglade mennesker inspiration gennem motiverne krydret med muntre anekdoter og finurlige ordsprog.

Lone Danø elsker selv at tegne, strikke, lave mønstre og finde lækre garner i herlige farver. Det er en god måde at udtrykke sig på, og det gør strikkeren glad.

Så giv dig selv tid og ro til fordybelse, for strik i muntre farver er faktisk sundhedsfremmende. Man glemmer alt andet omkring sig for en stund, og med en omhyggelig vejledning som her i bogen vil strikkeren få et rigtig godt resultat. Lone Danø har erfaring at tale ud fra, for hun har strikket mere end 6.000 par strømper. Og strik er også sund hjernegymnastik.

Denne bog vil give næsten enhver mulighed for at strikke nogle kulørte strømper i anderledes spændende mønstre. Fryd dig over disse inspirerende opskrifter, som er til at gå til, og nyd at lade mønstret udvikle sig og i sidste ende lune dine eller andres fødder. Strik med lidt løs hånd – nyd udfordringerne – og glæd dig over resultatet.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....