Trykværkets bøger

Kære verden – jeg er blevet mor

kr.179,00

Hvad er det for et liv, der begynder, når man bliver mor? Hvilke tanker gør man sig som nybagt mor, og stemmer de forestillinger, man kan have om moderskabet, overens med en ny virkelighed som mor?

Kære Verden – jeg er blevet mor er skrevet af Julie Bruhn Højsgaard og handler om, hvad der sker med livet, når spark i maven forvandles til en levende baby. Her er ingen løftede pegefingre, men en ærlig og sårbar tilgang til verden, når både mor og barn begynder et nyt liv.

Julie Bruhn Højsgaard har prøvet at leve op til ambitioner for, hvordan man er en god mor, kvinde og kollega. For til sidst at erfare, at livet som mor og menneske, må hver enkelt selv definere.

Kære verden – jeg er blevet mor er en samling af de tanker, der undervejs er blevet til 108 små intime historier om identitet, lykke, splittelse og om at lytte til egne behov i en verden, hvor Gud, hver mand – og kvinde selv, har en mening om moderrollen.

Hallo, er der nogen? Mit indre runger til min egen lyd af identitetsforvirring. En pærevælling af mos og gode intentioner. Om at være hende, jeg kendte, og noget, der vokser frem. Store rum i mig der ommøbleres og proppes med nye ting. Sofabordet oven på sengen, sengelamper på gulvet og billeder med vrangen ud. Forvirringen er komplet, og jeg kan ikke høre mig selv. Hult er der alligevel ikke, og ud af kroge, jeg ikke vidste fandtes, gror evner, der rækker til, at jeg trods alt formår at gøre, hvad jeg skal. Tolke på barnegråd og finde viden om rød barnenumse og negle, der skal klippes med en ømhed, jeg ikke kendte til. Hallo, er du der? Der svares fra en vuggesang, og mit indre der hopper ved synet af mit barn. Glæden kommer mig i møde, når jeg netop er ude at skide. Et held at min arv sørger for kærlighed til mit barn, når jeg mindst finder mening ved mig selv og det hele.

“Fin lille udgivelse” – fra lektørudtalelse, DBC

ISBN: 9788793063136 Kategori:

Julie Bruhn Højsgaard

Udannet pædagog og skriver om det at være kvinde og mor.  I 2016 opretter hun Enestående mødre, Danmarks første online mødregruppe. I 2017 skaber hun i samarbejde med efterfødselsekspert Laura Vilsgaard en app til nybagte mødre, der indeholder viden og brugbare øvelser til den nybagte mor.  Læs mere om forfatteren på densomlyser.dk 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....