Trykværkets bøger

DEN høne

kr.39,00

En oplæsningsbog for børn af Henny Mikkelsen, der handler om en høne, der gør lige, hvad den har lyst til. Den er også noget særligt, for den lægger større æg end alle de andre høns. Bondemanden og hans kone har derfor store forventninger.

 

De vil tjene gode penge på DEN høne. Men de får ikke det udbytte, de havde håbet på, for der sker hele tiden overraskende ting med DEN høne. Og hvis man vil vide, hvordan det går DEN høne til slut, så må man læse historien.

 

Henny Mikkelsens bog er skrevet til børn i alderen 3-8 år.

Ikke på lager

ISBN: 9788793063105 Kategori:

Henny Mikkelsen

Jeg er født i 1948 i Løkken, hvor jeg voksede op. I 1967 startede jeg på tandlægestudiet i Århus.Under en pause i studiet var jeg ”student-helper” først i Chicago i USA og derefter i Liechtenstein. Begge steder passede jeg først børn og rejste derefter rundt på egen hånd. I 1970 studerede jeg et halvt år på Iowa Dental College i USA. Jeg blev uddannet tandlæge i 1973, og har siden været ansat i Viborg Kommunale Tandpleje. Jeg er gift med Fritz Nørgaard Mikkelsen (forhenværende psykolog), der også er landmand og lystfisker. Vi har tre dejlige børn: Kristine, Jonas og Sara - og fire dejlige børnebørn. Læs om forfatterens bøger på hennymikkelsen.dk.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....