Trykværkets bøger

Lagkagebogen

kr.185,00kr.199,00

Lagkage på afveje
Hvem skulle nu tro, at en lagkage kan flyve? Jo, jo, hvis man kommer til at bage en lagkagemotor ind i lagkagen, så kan der ske meget skørt for dem, der møder den på dens sprælske flyvetur.

Lagkagebogen fortæller historien om to børn, Lars på 8 år og Toke på 4 år, som bor i toppen af et stort, rødt træhus, og som har frihed til at gøre lige, hvad de vil. I huset bor også spillelærer Stradivarius, hr. Olsen, der er stjernekigger, fru Olsen, der elsker at solbade i en robåd, og Karl og lille Mia, der bager pandekager. Vi møder også en arrig måge og en general.

Drengene laver en lagkage til Stradivarius, der har fødselsdag, og de kommer til at bage en lagkagemotor ind i den. Hvad i alverden kommer der ud af det? Den ene har starteren – den anden stopperen – så man skal jo enes!

Bogens målgruppe er børn på 4-8 år – oplæsning for de mindste og selvlæsning for de større, med store typer og lav lix-værdi.

Illustrationerne er humoristiske og fantasifulde og spejler samtidig et virkelighedsnært dagligdags børneunivers. Under overfladen er problemstillingen genkendelig for børn – vi er i børnehøjde, og det gør den velegnet til hyggeligt barn-voksen samvær i en privat, men også en pædagogisk sammenhæng.

Bogen findes også som e-bog. Find den her: https://xn--trykvrket-k3a.ebog.dk/Lagkagebogen-9788794058285

 

ISBN: 9788794058124 Kategori:

Anders Foldspang

Anders Foldspang, professor emeritus i folkesundhed, skrev og tegnede for en del år siden denne børnebog til familiens børn, som har nydt den med stor glæde - og derfor har forfatteren og illustratoren tænkt, at den faktisk også godt kunne komme andre børn til glæde med både tekst og skønne og skøre illustrationer. Anders spiller i øvrigt også saxofon i harmoniorkestret TONICA og kammermusik på klarinet. Og tegner og maler. Og har seks børnebørn.

Yderligere information

Vælg

Papirudgave, Hardcover

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....