Trykværkets bøger

De nysgerrige kartoffelbørn

kr.179,00

Børnebog om jordens frugter

 

Tre unge kartofler, der ligger i jorden, puffer til hinanden og finder dermed ud af, at de er søskende med en fælles mor. Kartoffelmor fortæller dem kartoflens historie, så de kender deres egen baggrund. Historien starter mange hundrede år tilbage. Kartoffelmor begynder med at fortælle, hvor kartoflen kommer fra, nemlig fra Sydamerika, og fortæller om hele dens rejse til Europa og Danmark – og hvad kartoflen kan bruges til.

 

Bogen De nysgerrige kartoffelbørn er nr 2 i serien Bedstefars Børnehistorier, som er gode fortællinger til børn om mad, fra jord til bord. Her får børn viden, spænding og sikkert lyst til at stille en masse spørgsmål om, hvor vores mad kommer fra, hvordan den tilberedes – og hvad der dyrkes indenfor planteriget. Målet er at fortælle en historie, som gør børn nysgerrige og spændte på, hvad der sker på næste side.

 

50% af overskuddet fra salget af bøgerne går til børneformål gennem Hospitalsklovnene, Børnecancerfonden og Julemærkefonden.

Ikke på lager

ISBN: 9788793709621 Kategori:

Vagn Enevoldsen

Vagn Enevoldsen (f. 1949) er uddannet håndværker i Vestjylland ogforfatter til børnebøger med et pædagogisk sigte. De nysgerrige kartoffelbørn er nr to i serien Bedstefars børnehistorier, som handler om mad fra jord til bord.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....