Trykværkets bøger

Alba – har en dum dag

kr.229,00

Alba er 2,5 år og går i vuggestue. De fleste dage er gode. Så leger Alba med Albert. Men andre dage er dumme. Især når far har været skræmmende og har råbt højt eller skubbet til mor derhjemme. Så kaster Alba med tingene og bider Albert. Og Alba kan hverken sove eller spise noget. Heldigvis findes pædagogen Hanne. Det hjælper lidt. Men ikke altid.

Alba har en dum dag, er en samtalebog til de 1-4 årige børn, der er udsat for vold i deres familie. Den handler om ikke at have ord for alt det svære, der sker, når volden mellem de to mennesker, man elsker allerhøjest, eskalerer. For ord kan mangle, når man kun er 2,5 år. Når ordene mangler, kan barnet i stedet vise, hvordan det har det.  

Alba har en dum dag er den anden bog i serien om Alba. Den første titel hedder: Alba – og hendes familie.

ISBN: 9788794381291 Kategorier: , , , Tags: ,

Charlotte Steenbjerg

Charlotte Steenbjerg er uddannet socialpædagog og arbejder som børnerådgiver på Silkeborg Krisecenter, hvor hun har samtaler med børnene om deres situation og oplevelser. Især i de seneste år har hun haft fokus på de yngste børn, som har været udsat for vold. Denne bog om Alba er udviklet som et af samtaleredskaberne til at tale med de små børn om deres oplevelser af vold og dens konsekvenser.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....