Trykværkets bøger

Møllehavens skjulte skatte

kr.149,00

Børnebog giver med QR-koder

læserne adgang til naturoplevelser

 

Tag med Bosse og Vilde på opdagelse i Møllehavens skjulte skatte. De to venner finder i ruinen fra den gamle mølle en skjult skat, som udløser en dusør.

Men i Møllehaven finder de også andre oplevelser, som de ikke havde tænkt over på forhånd, nemlig 10 af Danmarks meste kendte fugle og træer. Mens børn læser om Bosse og Vildes fantastiske sommeroplevelser i Møllehaven ved Mølleåen, har de mulighed for at få mere viden om fuglene og træerne via QR-koder i bogen. Et eksempel på faktionsgenren anvendt i børnebogslitteraturen, som gør det muligt for børnene at forstå og indleve sig i naturen. QR-koderne giver både billeder af træer og fugle – og mulighed for at lytte til fuglestemmer, se billeder og læse fakta tekster – og det gør børn og deres voksne mere beredt på selv at gå på opdagelse i fuglenes og træernes vidunderlige verden.

Til læseren: Du bliver en sand naturhelt, så invitér din søster, forældre, farmor eller morfar med på tur og fortæl om, hvad I ser af træer og fugle.

Dit barn eller barnebarn vil også elske bogens flotte illustrationer af Tomas Björnsson.

Bogen har også en tilknyttet hjemmeside: www.bosseogvilde.dk – og bogen er endvidere udgivet som e-bog – se under Trykværkets hjemmesides bjælke: E-bøger.

Jytte Vestergaard Damgaard

Jytte Vestergaard Damgaard Lærer og cand.pæd.pæd.psyk. Jeg er selv vokset op i Danmarks smukkeste natur. Og jeg synes, at alle har ret til at lære naturen at kende. Intention med bogen er at fortælle en hyggelig historie, der giver børn lyst til selv at bevæge sig ud i naturen og opleve og undersøge.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....