Trykværkets bøger

Petanque – Et spil for alle

kr.199,00

Pétanque har de seneste år spredt sig som en steppebrand i parker og på pladser over alt i Danmark. Derfor er Danmark nu vært for VM fra 12. – 15. maj. Her dyster mere end 50 lande om fem titler. Det har været en af anledningerne til at udgive en bog om dette fine spil, bogen “Pétanque – et spil for alle”.

Bogen om det franske kuglespil pétanque er skrevet både til nybegyndere, der gerne vil lære at spille rigtigt, til vennerne der mødes i parken fredag eftermiddag for at lege, og til de let øvede og øvede, der vil vide mere.

Bogen er også til dem, der bruger hver weekend og mange eftermiddage og aftener på at fare land og rige rundt for at spille, og som her får stof til at forklare venner og familie, hvorfor de er så fascineret af spillet.

Med denne bog i hånden kan du gå direkte på banen med dine kugler og nyde det ædle spil. Du kan bruge bogen som inspiration til din træning og til at lave en lille turnering for familie, venner eller kolleger.

Du kan læse spillets historie, få opskriften på at købe de rigtige kugler, på at spille en pétanquekamp – og vinde den! Og vil du bygge din egen pétanquebane, så er det i denne bog du starter. Og det hele krydret med forfatterens egne og andres oplevelser fra livet på pétanquebanerne.

Lars Refn har tilbragt sin barndom i Frankrig og var med til at bringe pétanque til Danmark for mere end 40 år siden. Han har arbejdet hele sit liv som bladtegner, og bogen er rigt illustreret, med sjove og instruktive tegninger. Han er stadig spiller og aktivist.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....