Trykværkets bøger

Cykelferie i Tyskland – og nabolande

kr.220,00

Pump dækkene, oliér kæden, pak sidetaskerne, læg mobiltelefonen fra dig, smør solcreme på og tag med Peter Mortensen på vidunderlige cykelture i Tyskland og Tysklands nabostater.

De 15 ruter i denne bog slynger sig under den blå sommerhimmel langs dovne og langs brusende floder, gennem maleriske bindingsværkbyer og stille skove, over enge og marker og dale mellem bakker og bjerge – det er sundt for din krop, for dit hoved og for klimaet!
Du får råd om cykel og om cykelgrej, om at komme til og fra udgangspunktet for din cykelferie, om overnatning, om hvad der bør, og hvad der kan pakkes, … Alle strækninger er prøvekørte af forfatteren, som beskriver ruter, landskaber, floder og byer i Tyskland, Schweiz, Østrig, Frankrig, Polen, Tjekkiet, Slovenien, Italien, Holland og Belgien. Dejlige Europa behøver ikke kun at opleves bag en bil- eller togrude eller som storbydestination på en flyrejse – bliv inspireret af én eller flere af disse ture eller find din egen drømmerute!
ISBN: 9788794381154 Kategorier: , Tags: , , , ,

Peter Mortensen

Peter Mortensen (f. 1961) er gymnasie- og IB-lærer i tysk, engelsk og latin og bor og arbejder i Holbæk. Siden 2006 har han hver sommer holdt cykelferie i Centraleuropa, Sverige og Storbritannien. Forfatteren har i øvrigt skrevet artikler, kronikker og anmeldelser i Politiken og Fyens Stiftstidende. Udover at cykle meget til hverdag er han aktiv volleyball- og fodboldspiller.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....