Trykværkets bøger

Breve fra en Indiensfarer

kr.299,00

Hvad sker der, når to travle hverdagsforældre og deres børn på seks og ni år sætter den kommunale virkelighed på standby for at rejse fire måneder i Indien, Sri Lanka, Malaysia og Thailand? Tag med på en rejse i fortid og nutid.

 

I Breve fra en Indiensfarer, skrevet af Iben Claces, går tidsrejsen tilbage til 6000 år gamle skrifter, kolonitidens paladser, 60’ernes ikoner og blå 80’ere, mens familien samtidig bevæger sig i en bikini- og burkaklædt nutid. I en virkelighed, hvor close to kan betyde 2, 20, 200 meter fra eller closed, fortæller Iben Claces om tempelfester, tigere og tsunami-alarm; henna-spiraler, tid vs. travlhed og kulturchokket, når vandet (igen) kan drikkes direkte fra hanen.

 

Breve fra en Indiensfarer kæder gendigtede myter og universets internet sammen med mindre men dog ikke uvæsentlige detaljer: en brækket næse, et kærkomment tyveri; koralrev i børnehøjde og junglesafari med jasminduft.

Ikke på lager

ISBN: 9788793063334 Kategori:

Iben Claces

Født i 1973 og er bl.a. uddannet fra Forfatterskolen. Iben Claces er en Indiensfarer, der havde sin debut som selvstændigt væsen på det indiske subkontinent i 1997-98.  Hun er uddannet i vilde, civiliserede egne, udlært i chai-etikette samt kunsten at holde en svedig pande oprejst. Toeren blev gennembruddet i sydindiske landsbyer, en færd mellem rishøst og en canadisk mand. Siden er fulgt en række velsmurte madpakker, da de to som forældre har slået teltpælene i dansk asfalt. Iben Indiensfarer, nu med familie, gør comeback 12 år senere og farer videre i Sydøstasien: Undervejs skrives en række breve, samlet i bogen Breve fra en Indiensfarer, der rummer rejseberetninger om tid, bevidsthed og familie.   

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....