Trykværkets bøger

Watercolours from the Silk Road

kr.349,00

ISBN: 9788793709768 Kategorier: , ,

Ole Søndergaard

Ole Søndergaard er designer og billedkunstner, og har gennem sit lange virke med identitet og vejvisning bl.a. modtaget en lang række priser såvel nationalt som internationalt for sine arbejder.Skabte skriften FF Signa og har tegnet motorvejenes røde turistoplysningstavler. Bøger: Iluliaq om isbjerge med Pernille Nørgaard, Sketches and Notes from North East Greenland, Madraserne i Marokko, Arktiske Akvareller, Trætoy, og Flyvende hval på eventyr, og løbende fremstillet skulpturer og legetøj i træ.

Beskrivelse

Med udgangspunkt i den islamiske arkitekturs storhedstid – fra omkring det 12.århundrede og til det 18. århundrede, har grafiker og designeren Ole Søndergaard tegnet og malet dele af Silkevejen gennem Tyrkiet, Iran og Uzbekistan.

Langs nogle af ruterne blomstrede byer op. Rester af ruiner eller i dag restaurerede monumentale bygningsværker, vidner om en rigdom og skønhed i byggestil og udsmykning, der er helt enestående.

Med akvarellen som udtryksform føres læseren gennem et betagende koncentrat af Silkevejens gamle byer. Med præcise penselstrøg gengives bygninger og mønstre. Med penslen indfanges stemninger, der på fineste vis får de turkisblå farver til at vibrere. Fra første til sidste side i bogen føres man på en rejse, der til tider henfører en til ‘1000 – og en nats eventyr’.

Yderligere information

Vægt 1,4 kg
Størrelse 22 × 30,2 × 3,2 cm
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....