Trykværkets bøger

Min rejse ad Silkevejen

kr.299,00

Rejseberetning af Lene Kohlhoff Rasmussen, hvor vi følger hendes færd mellem Beijing og Istanbul og bliver taget med til hendes mange oplevelser og kultur-møder under den otte måneder lange rejse med rygsæk.

Blandt andet beretter hun om, hvordan det har været at rejse som kvinde på egen hånd gennem det krigshærgede Afghanistan og det uroplagede Irak. Lene Kohlhoffs Min rejse ad Silkevejen er et vaskeægte eventyr, som foregår i moderne højhastighedstog, gamle ramponerede busser, deletaxaer, til fods og til hest. Undervejs mærkes historiens vingesus i karavanernes fodspor og de spændende møder med fremmede kulturer.

Min rejse ad Silkevejen lader os møde nomadefamilier og bjergbønder både i Kina, Centralasien og Iran, og Kohlhoff oplever en umådelig gæstfrihed overalt.

ISBN: 9788793063488 Kategori:

Lene Kohlhoff Rasmussen

Forfatteren er født 1969, er foredragsholder og eventyrer. Hun har rejst i 74 lande på fem kontinenter. På rejserne går hun efter at mærke eventyret, når hun på egen hånd vover sig ud i verdens afkroge. Hun formidler mødet med fremmede kulturer og skildrer natur, samfund, historie og folkeliv. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....