Trykværkets bøger

På trods

kr.199,00

“Er det dig, der er dum?”

 

I skolen er den sætning lige så naturlig for Karsten Højer som at spise sin madpakke og at være til specialundervisning eller blive eskorteret til observationsklassen. Han kan ikke læse og skrive som sine klassekammerater, og hver dag vokser frustrationerne over at blive grinet af. Karsten er ordblind. Hans lærere spår ham ikke mange chancer i livet. 30 år senere sælger han den it-virksomhed, han har bygget op med sin partner, for millioner.Karsten Højer kæmper for at nå dertil og må lave mange skift mellem udfordrende miljøer på skoler og arbejdspladser. Men han nægter at lade ordblindheden begrænse sig. Efter mange år får han mulighed for at bygge en virksomhed op, hvor han kan gøre det, han er bedst til: at arbejde med it og motivere medarbejdere. En dag bliver virksomheden så populær, at andre ønsker at købe den. Men vejen til salget er ikke let. Selv da pengene strømmer ind på Karstens bankkonto, bliver han tvunget til at kæmpe mod folk, der ligesom klassekammeraterne og nogle af lærerne i folkeskolen synes, han er anderledes.

På trods. Fra ordblind til millionær er en historie om, at en ordblind ikke behøver at være god i skolen for at blive lykkelig. Karsten Højers fortælling viser, at potentiale og muligheden for at blive en succes handler om andet end at stave hvert ord i ordbogen rigtigt.

ISBN: 9788793196308 Kategori:

Karsten Højer

Født 1966. Uddannet elektroniktekniker med speciale i data. Lederuddanelelse hos Mannaz. Opbyggede i 1999 it-virksomheden Nworks. Solgt til Atea i 2012. Fra 2019 CEO i CapMon.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....