Trykværkets bøger

Sines sure sokker

kr.39,00

En børnebog om Sine, der sammen med et par sure sokker går på jagt efter glæden – for det er slet ikke sjovt at være sur. Tag med Sine og de sure sokker på et lille eventyr, hvor de oplever lidt af hvert.

 

I Sines sure sokker, skrevet af Kirsten Ahlburg, møder vi pigen Sine, som ikke synes, at det er sjovt at være sur. Det synes Sines sure sokker heller ikke. Derfor går de sammen ud i verden for at finde glæden. Men hvor går man hen, når man vil være glad?

 

Med Sines sure sokker har Kirsten Ahlburg skrevet en humørfyldt fortælling om Sines sokker, der stikker af fra vasketøjskurven og oplever mange forskellige situationer, inden de atter genfindes – som rene!

Ikke på lager

ISBN: sines-sure-sokker Kategori:

Kirsten Ahlburg

Født i Esbjerg i 1955 og har boet i Aarhus siden 1982. Hun er uddannet lærer og psykoterapeut, hvilket hendes forfatterskab bærer præg af. Hun har i mange år arbejdet som danskunderviser af voksne udlændinge og har desuden arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut, brevkasserådgiver og samlivsskribent. Siden 2007 har hun været forfatter på fuldtid.  Kirsten Ahlburg har skrevet en lang række bøger til børn, unge og voksne. Hendes børnebøger har vundet stor udbredelse i Danmark, Sverige og Norge. Hun skriver med et strejf af H.C. Andersen og bruger ofte tingseventyr, hvor hovedpersonen er en sok, et lys, en løgn eller en nål. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....