Trykværkets bøger

Da Finn kom ind

kr.199,00

Sex og graviditet tegnet og fortalt for børn

Hvordan opstår et liv? Og hvordan er det nu lige, at babyer kommer ind i maven? Og hvad sker der egentlig derinde i de ni måneder, en graviditet varer?

Disse og mange andre spørgsmål, børn kan stille eller undre sig over om tilblivelsen af børn, svarer jordemoder Susanne Warming og lærer Jesper Manniche på, mens grafiker Eva Flinch Gjedde illustrerer udviklingen i bogen: Da Finn kom ind

Ud over at give børn konkret viden om, hvordan et barn bliver til, så kan bogen bruges til at forberede familiens øvrige børn på, når der kommer et familiemedlem mere.

Sidste del af bogen er nemlig delt op i måneder og kan således ses som en kalenderbog, hvor man hver måned kan læse om, hvad der sker inde i maven.

Bogen forholder sig ikke kun til fysiske fakta, men forholder sig også til følelser hos børn, der venter søskende – både glæden, men også nogle af de bekymringer, som kan følge med.

Bogen er en forlængelse af fødselsbogen Da Knud kom ud, som udkom i 2016 – og nu er i 4. oplag.

Begge bøger er velegnede både til familiebrug og til læsning i daginstitutioner eller til skolebrug op til 5. klassetrin.

ISBN: 9788793709638 Kategorier: , , ,
Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....