Trykværkets bøger

Jeppe drømmer om at surfe

kr.160,00

– Hvorfor skal alle børn og unge måles og vejes hele tiden for at være hurtigt klar til at gå videre i uddannelsessystemet? Må ungdommen ikke have lov til at forfølge dens drømme og gøre det, den har mest lyst til? Sådan spørger forfatteren, Jeppe Thomsen, i forbindelse med udgivelsen af hans første bog, ’Jeppe drømmer om at surfe’.

I bogen forfølger Jeppe sin drøm om at kunne surfe så meget af sin tid som muligt – og han har det utrolig sjovt med sit liv og sin hobby. Og han og livet udvikler sig, så surfing bliver en levevej. Ganske som det er blevet for bogens forfatter, Jeppe Thomsen, som nu som 26-årig har en surfskole og importerer surftilbehør.

– Jeg har selv fået lov af mine forældre til at gøre det, jeg havde mest lyst til efter skolen og eksamen. Og det var at surfe, som jeg havde dyrket, siden jeg var 12-13 år. I denne eksamenstid med karakterræs, uddannelses-valg og fokus på karrieren savner jeg, at de unge har plads til at udfolde deres drømme. Er der ingen, der gerne vil være racerkører, astronaut, fodboldspiller eller andet, som de har det sjovt med. Man skal være tilfreds med det, man laver, kunne lide det og synes, det er spændende og sjovt, men har man mest lyst til at være folkeskolelærer eller kok, er der ikke noget galt i det, bare man på den måde forfølger sin drøm, mener Jeppe Thomsen.

Bogen, håber han, kan bane vejen for, at flere børn og unge får lyst til at udleve deres drømme, som kan føre til det gode liv, han selv synes, han lever.

– Vær nysgerrig på tilværelsen, så man får noget ud af livet. Man behøver ikke søge ind i en uddannelse hurtigst muligt, der kan dukke andre muligheder op, hvis man er åben for det. Og så undgår man måske også at blive præstationslammet og angst, som alt for mange lider under. Ingen behøver en bestemt uddannelse for at få det gode liv med et job, man måske selv kan skabe, siger Jeppe Thomsen.

ISBN: 978-87-93709-70-6 Kategorier: ,

Jeppe Thomsen

(Født 1994) Forfatteren til " Jeppe drømmer om at surfe" har selv fulgt sine drømme og har surfet sig til en karriere som ejer af en surfskole, surfbutik og nu også forfattere til en børne- og ungdomsbog om at drømme om at surfe. Jeppe Thomsen drømmer om at udgive flere opfølgere til denne bog.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....