Trykværkets bøger

Forbifarten

kr.199,00

Forbifarten er en fortælling for børn om en bi, der har det hele – men samtidig er der også noget, den gerne vil finde. Derfor drager den ud i den store, vide verden og bliver i mødet med koen Conni, hunden Spyli og søstjernen Stella klogere på verden og livet og sig selv.

 

Ydermere er fortællingen sat på rim, så der er en lille udfordring til den forælder, bedsteforælder, onkel eller moster, som læser op. Som disse vers:

 

For det er jo det, vi bier gør – vi gør det, vi kan

 

– samler nektar fra de smukke blomster i det dejlige sommerland.

 

Vi laver det om til honning – det giver os varme og energi,

 

især når det bliver koldt, og vi går i hi, fordi sommeren er forbi.

 

Nu tror du måske, det er et stort stykke arbejde at lave al den honning.

 

Det er det egentlig ikke, for vi er mange bier, og vores dronning

 

hun styrer ligesom det hele, så det er faktisk ikke så svært.

 

Når bare man hjælper hinanden, er livet let – det er noget, jeg har lært

ISBN: 9788793709904 Kategori:

Kathrine Nørgaard

(F. 1982). Efterskolelærer. For nogle år siden opfordrede min veninde mig til at skrive en historie for børn. Det gjorde hun så overbevisende, at jeg tog udfordringen op. Det var sommer. Og fortællingen blev skrevet på ternet A4-papir - et væld af løse sedler fulde af blyantstreger, der blev til linjer, rim og vers. Jeg kan huske, at jeg skrev en stor del af versene på en rød drømmeseng i mine forældres have. Jeg tror ikke, jeg vidste, hvor fortællingen ville ende, da jeg startede. Og jeg vidste slet ikke, at den en dag skulle blive en vaskeægte bog fuld af flotte illustrationer. Men det blev den.Forbifarten er inspireret af virkelig hændelser. Og virkelige erkendelser. Jeg håber, du vil kunne bruge Forbifarten til noget - som barn og som voksen.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....