Trykværkets bøger

Farmand

kr.99,00

Den vigtigste udfordring i livet er at blive og ikke mindst at være forælder. Heldigvis er det også utroligt givende og livsbekræftende. Det er begyndelsen på en rejse, hvor en usynlig rejsefører i en snuptagsløsning vrider ens perspektiv.

 

Posen med holdninger, følelser og værdier bliver rystet i en sådan grad, at nogle ender med at vende vrangen ud. Og vrangen bliver vendt ud – på en selv, ens identitet og ens prioriteter. Som mand er det ikke kun et spørgsmål om de valg, man bliver eksponent for som far, men også om overvejelser om fødsel, fødselsforberedelse, fraværet af nattesøvn, omsorg for barnets tarv og rejsen i den spidsrod af udfordringer, det er at give de bedst mulige rammer og retningslinjer for sit barn. Forventninger fra et paradigmefyldt samfund og samspillet mellem de feminine og maskuline værdier er udfordringer, der tvinger en til eftertanke, både i forhold til sig selv og ikke mindst det forandrende samfund, vi lever i. Jeg er far til to drenge på 3 og 5 år. Min første søn blev født den 8. september 2008, min anden søn den 20. oktober 2010. Denne bog er – på godt og mindre godt – mine refleksioner, overvejelser og perspektiver på de valg, jeg har taget som far.

Bogen findes udelukkende som e-bog. Find den her: Farmand

Ikke på lager

ISBN: 9788793063129 Kategorier: , ,

Michael Hørup Møller

Født i 1969. De sidste 15 år har han på forskellige niveauer været beskæftiget med salg, marketing og ledelse.Siden 2009 har han i egen virksomhed arbejdet som konsulent, produktudvikler, manager og forfatter. Michael Hørup er autodidakt forfatter og drives af nysgerrighed, interesse og engagement for vores samfund og vores verden, der synes at være en uudtømmelig inspirationskilde til et tvingende behov for fordybelse og refleksion. Til dato har han udgivet tre bøger, sidst VIRUS i 2015, og der arbejdes løbende med en række manuskripter, digte, noveller og andre tekster.  I sit firma MHM Consult tilbyder Michael Hørup Møller freelance konsulentydelser inden for blandt andet management, salgs- og marketinginspiration, processer, optimering og forretningsplanlægning. Læs mere på hans hjemmeside www.mhm-ord.dk.  

Beskrivelse

 

 

 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....