Trykværkets bøger

Blue By You

kr.200,00

Hovedpersonen i fortællingen forsøger at skabe en form for orden i sit liv og i sit forhold til sin betingelsesløse kærlighed, Malene, gennem refleksioner, erindringer og tilbageblik.

Claus Boxenbaum

Claus Boxenbaum er født 1948, advokat og gennem mere end tredive år bosat i London. I 2005 debuterede han med selvbiografien Sandvejen -og andre veje, der i humoristisk form omhandler hans opvækst, studieår og hans families skæbne under 2. Verdenskrig. I 2008 udkom en novellesamling Noter fra en natbog, en fiktiv autobiografi, hvor vi møder en række menneskeskæbner ramt af livets ofte uforudsigelige tilskikkelser.

Beskrivelse

En yngre, københavnsk, succesrig advokat på et større advokatkontor har orden på sit liv sammen med den smarte, kønne arkitekt Malene. De dyrker hinanden og deres respektive karrierer i et parallelt parløb – han under seniorchefens, hans mentors, absolutte bevågenhed.

En række begivenheder, bl.a. et selvmord, en række afgørende møder med andre og med fortidens handlinger, skævtrækker på forskellig vis deres liv og slår skår i deres perfekte liv og deres indbyrdes forhold.

Fortællingen afspejler de begivenheder og vilkår, lykkelige øjeblikke afløst og brudt af tragedier, der er blevet det moderne menneskes lod i en hæsblæsende og omskiftelig verden, hvor stabilitet og ro ikke længere er den givne ting.

Danske Banks hvidvaskskandale i Estland trækker tråde ind i hovedpersonens liv, og også et kolossalt analyse- og udredningsarbejde ved et internationalt virksomhedsopkøb viser de komplekse og risikofyldte handlinger advokater kan blive medspillere i.

Hovedpersonen i fortællingen forsøger at skabe en form for orden i sit liv og i sit forhold til sin betingelsesløse kærlighed, Malene, gennem refleksioner, erindringer og tilbageblik.

 

Findes også som e-bog og som lydbog. Se under fanen: E-bøger.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....