Trykværkets bøger

Pasning og pleje af afrikanske pygmæ pindsvin

kr.149,00

Flere og flere danske dyrevenner har fået øjnene op for de afrikanske pygmæ pindsvin som kæledyr, men hvordan passer og plejer man dem egentlig? Bogen er fyldt med viden, erfaringer og gode råd om pasning af pygmæ pindsvin.

I bogen giver Moestrup svar på en række spørgsmål, som dukker op hos ejere af kæledyret. Pasning og pleje af afrikanske pygmæ pindsvin fortæller dig, hvad du skal holde øje med og gøre, for at dit pygmæ pindsvin trives godt hver dag. Hvad er normal adfærd – og hvad er unormal? Og hvad gør du så? Hvis kæledyret bliver syg eller optræder anderledes end normalt, er der også masser af gode råd om, hvad du gør.

Jacobine Moestrups Pasning og pleje af afrikanske pygmæ pindsvin hjælper dig til at få mest mulig gavn af dit søde kæledyr.

ISBN: 978-87-93063-79-2 Kategori:

Jacobine Moestrup

(f. 1990), sygeplejerske på Slagelse Sygehus. Har altid været glad for dyr og bruger næsten al fritid på sine pindsvin, som ikke kun et kæledyr, men en væsentlig hobby. Har oprettet Jacobines Stueopdræt og avler 2-4 stærke kuld om året til videresalg ud fra en etisk holdning til at have eksotiske kæledyr. Dårlig vejledning fra dyrehandlen og manglen på en bog om pygmæ pindsvinenes pasning og pleje fik Jacobine til at springe ud i forfatterskabet til bogen.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....