kr.249,00
Bistromad er en helt særlig kogebog, for det er også en kærlighedserklæring til Remouladen. Altså den anmelderroste restaurant Remouladen, smukt beliggende på lystbådehavnen i Vejle. Bistromad er fyldt med spændende opskrifter fra menukortet gennem året på restauranten, og det er samtidig fortællinger om, hvorfor køkkenchef Daniel McBurnie arbejder dér side om side med stjerneholdet af tjenere, opvaskere og andre kokke. Sammen udgør medarbejderne en homogen stab, som løfter i flok med målet om at give gæsterne en enestående oplevelse i restauranten.
Bistromad er opdelt i opskrifter på 10 småretter, interviewfortællinger indimellem 10 store retter, 10 desserter og fem basisopskrifter på væsentligt tilbehør til maden – krydret med et væld af spændende billeder fra restaurantkøkkenet, omgivelserne og de herligste madoplevelser.
Bogen er skrevet af Daniel Bro Schmidt, der som direktør i selskabet bag restauranten er så heldig at følge livet i restauranten på nært hold. Opskrifter af køkkenchef Daniel McBurnie.