Trykværkets bøger

Velkommen til dit livs sensommer

kr.249,00

Du er på vej på pension. Eller du kender en, der er. Du er måske allerede gået på pension eller efterløn og har brug for inspiration til at redefinere dit liv.

Du og jeg og alle andre pensionister har glæde af inspiration til vores nye tilværelse. Vi er nødt til at finde eller genfinde en måde at leve vores liv på ny. Vi får foræret en eventuelt lang periode, livets sensommer, hvor vi har mulighed for at nyde høsten af alt, hvad vi har plantet og sået gennem livet.
En periode, hvor vi også har pligten til at deltage og bidrage til fællesskabet med det, vi har lyst til, interesserer os for og er gode til, så vi får et meningsfyldt liv. Forskellen mellem før og nu ligger i, at bidraget ikke længere nødvendigvis består af et lønnet arbejde, men i højere grad af nærvær, kærlighed, visdom og erfaringer.
Måske blev livet ikke lige det, vi havde forventet. Vi kan vælge at læne os tilbage og tale om vores krops dårligdomme og forfald – og alle de muligheder, vi gik og går glip af. Men hvor sjovt er det lige?
Denne bog handler om at vælge noget andet: At byde livets sensommer velkommen. At gribe livet og forsone sig med det, der er nu, og det, der var. At lægge nogle planer for, hvad vi gerne vil bruge al den frie tid, vi nu får foræret. Vi kan få mulighed for at følge nogle passioner, knytte nye bånd til andre eller styrke dem, der allerede er. Læs mere om hvordan.

Anette Ravn

Uddannet lærer i 1982. Indtil 2019 arbejdet som folkeskolelærer. Arbejdet som dansklærer og fransk. Har været AKT-vejleder (adfærd, kontakt, trivsel) og praktikvejleder samt tillidsmand. Har også arbejdet på VUC, Tønder, Den danske skole på Sild og i Upernavik som lærer. Stiftet for ca 20 år siden firmaet ”Kunsten at leve” med gennemførelse af kurser og workshops med mennesker, som ønsker at forlade arbejdslivet. Bruger uddannelserne som kunstterapeut, NLP coach, meditationslærer, naturterapeut og yogalærer.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....