Trykværkets bøger

Til dig, der gerne vil have et godt liv

kr.149,00

Hvordan kan vi sikre, at vi er effektive både i jobbet og privat hele tiden – uden at risikere at komme i ubalance og blive stresset? Få styr på dit liv, bliv i stand til at tøjle stress og ubalance. Enkle regler og retningslinjer for dit liv kan skabe et overblik og en energi, som gør dig i stand til at trives.

Til dig, der gerne vil have et godt liv er skrevet af indkøbsdirektøren Arne Holst, som for år tilbage på sin egen krop mærkede, hvad det vil sige at blive ramt af stress og ubalance, men som nægtede at give op og derfor måtte bruge tid på at finde den rette ”medicin”. Det er der nu kommet denne bog ud af. Arne Holst ønsker at hjælpe andre, så de undgår at komme i samme situation:

”Det er let at komme ud af balance, men det er heldigvis også ret let at undgå, hvis man i tide har forberedt sig på, at der på et tidspunkt vil komme negative oplevelser”.

Til dig, der gerne vil have et godt liv er andet og mere end en bog om at undgå stress. Den er i høj grad en bog, der handler om at forstå livet. Mission er, at så mange mennesker som muligt forstår meningen med livet og bruger de teknikker til det gode liv, forfatteren selv har lært og stadig anvender, således at vi bliver kreative og kommer i balance.

ISBN: 9788793063952 Kategori:

Arne Holst

Grundlægger af Itzyourlife.com og forfatter.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....