Trykværkets bøger

Terapiguiden

kr.199,00

Terapiguiden gør valget nemmereFor mange nye klienter er markedet for psykoterapi uoverskueligt og forvirrende. Det er ikke nemt at have personlige problemer, men det burde ikke gøre det værre at forsøge at løse dem. Når du læser Terapiguiden, tager du kørekort til psykoterapi og bliver godt klædt på til at gå direkte i gang med din terapi.

Bogen er en forbrugerguide til alle, der ønsker at vide, hvad det vil sige at gå i terapi: Hvad handler terapi om? Hvad foregår der inde i terapilokalet? Hvordan kommer jeg igang med at gå i terapi? Hvad er forskellen på de forskellige terapiretninger? Hvordan arbejder terapeuten med mig? Hvordan vælger jeg den terapi, der er bedst for mig?

Terapiguiden hjælper dig med at få så meget ud af dine terapikroner og dit terapiforløb som muligt. Denne bog er et godt sted at begynde din terapi.

Bogen findes også som e-bog. Tryk på dette link, så kommer du ind på e-bøgerne: https://xn--trykvrket-k3a.ebog.dk/

ISBN: 9788794058056 Kategorier: ,

Sebastian Zinglersen

Cand.mag. Sebastian Zinglersen, forfatter, fagfilosof og psykoterapeut, født 1963.Har 35 års klinisk og teoretisk ekspertise inden for filosofi, psykologi og psykoterapi. Uddannet i filosofi fra Syddansk Universitet, Odense, i eksistentiel terapi fra Regent's University, London, og i psykoanalyse fra Dansk Psykoanalytisk Kollegium, København. Medstifter af DSFP, Dansk Selskab for Filosofisk Praksis.Har egen privatpraksis i København. www.stian.dk

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....