Trykværkets bøger

Streaming for viderekomne

kr.250,00

Siden indgangen til 00’erne har tv-landskabet ændret sig markant. Nye store kabelkanaler satte sig på en del af tv-markedet, og siden er streamingaktører på stribe kommet til for at få deres bid af kagen.

I antologien Streaming for viderekomne undersøger tidsskriftet 16:9 og VIA Film & Transmedia streaminglandskabet anno 2020. Bogen indeholder bidrag fra en lang række film- og tv-eksperter som eksempelvis Vilde Schanke Sundet, Amanda D. Lotz, Andreas Halskov, Christian Monggaard og Jakob Isak Nielsen og behandler en række af tidens mest interessante tendenser og værker.

Streaming for viderekomne er en opfølger til bogen Fjernsyn for viderekomne fra 2011, som så nærmere på kabelkanalernes præg på datidens amerikanske landskab.

Serielandskabet har forandret sig kolossalt siden da med streamingaktører som Netflix, Amazon, Apple, Facebook og Disney og produkter til diverse platforme. Streaming for viderekomne behandler en række af tidens mest interessante tendenser og værker med et bredere udsyn end i forgængeren. Her ses nærmere på såvel populære antologiserier som Black Mirror og skandinaviske ungdomsserier som SKAM og Doggystyle, men også på true crime, superhelte og tyske Netflix-fænomener.

Se også: https://trykvaerket.dk/bog/helt-til-grin

ISBN: 9788793709683 Kategori:

Bogen er udgivet af 16:9, et uafhængigt filmtidsskrift i samarbejde med VIA Film & Transmedia

Bogen indeholder bidrag fra en lang række film og tv-eksperter som eksempelvis Vilde Schanke Sundet, Andreas Halskov, Christian Monggaard og Jakob Isak Nielsen.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....