Trykværkets bøger

Størst er kærligheden

kr.199,00

Størst er kærligheden er en roman om kultursammenstød, samfundsudvikling, ungdommens tanker, religionernes indvirkning på udviklingen og kærligheden, som vokser. Der har altid i samfundet været unge mennesker, som har haft mod og energi til revolutioner eller nye ideer til samfundsændringer. Nogle af de unge mennesker er forskellige, følelsesmæssigt, religiøst eller seksuelt. Men alligevel får den fælles ide dem til at samarbejde.

Denne bog handler om tre søskende med deres kærester og venner, der forsøger at løse et af det vestlige samfunds største problemer. Usikkerheden og problemerne i samfundet de seneste år er blevet tydelige for de fleste. Den fejlslagne integration, religionsbaseret terrorisme og had-tale, forøget ulighed i verden og bekymringer om klimaet samt meget mere.

Mange mener, at myndighederne og politikerne ikke er i stand til at løse problemerne, selv om de selvfølgelig forsøger.

Trump, Brexit og de mange nationalistiske partier, der vokser frem i Europa, er symboler på, at der er noget galt.

De unge kommer fra velfungerende middelklassefamilier, hvor fornuft og logik er i højsædet. Men er det nok for, at deres ideer får succes? Og hvad indebærer deres arbejde med de store ideer for deres forhold til hinanden.

ISBN: 9788793709775 Kategori:

Bent Grølsted

Bent Grølsted (f 1933). Uddannet skiltemaler 1952. Arbejdede med kunst og reklame hos Thor Bøgelund indtil 1958, hvor efter han etablerede egen virksomhed i reklamebranchen. Redaktør af skiltemagasinet Impuls 1988-2008. Formand for organisationen Skiltebranchen 1990-1996. Forfatter af fagbogen "Fra penselstrøg til print" 2010.Gladsaxe Kommunes kulturpris 2011. Arrangør af Gladsaxe Folkemusik Festival´s 2006-2018. Bent Grølsted har i sin virksomhed og i hans forskellige kulturelle gøremål haft tæt kontakt og samarbejde med mennesker fra andre kulturer. Det har helt naturligt givet interesse og følelsesmæssige tanker om at skrive denne bog.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....