Trykværkets bøger

Sønner

kr.249,00

En fortælling om fire venner, hvis ungdomsliv udfoldes i 70’ernes Aarhus. I Sønner møder vi de fire venner, Bimse, JP, Søren P og Bettemand, som netop har fået sommerferie. De er opsatte på, at gashåndtaget skal drejes i bund.

Der skal festes, høres musik, køres knallert og der skal vindes piger. Men selv den hurtigste knallert eller den største brandert er ikke nok til at slippe væk fra de problemer, de hvert især kæmper med.

Bjørn Fogsgaards Sønner handler om at leve i halvfjerdsernes brydningstid, hvor det er det mødrene ophav, der kaster de mørkeste skygger. Men Bjørn Fogsgaards bog handler også om at finde sin plads i kampen mellem ungdommens idealisme og voksenlivets mere pragmatiske tilgang til verden og tilværelsen generelt. Om at finde modet til at sige ja – ja til livet og til andre mennesker.

En god skildring af drengeliv i 1970’ernes Aarhus – fra lektørudtalelse, DBC

Bogen kan kun fås ved henvendelse til forlaget:

Ikke på lager

ISBN: 9788793063280 Kategori:

Bjørn Fogsgaard

Forfatteren er født i 1961 og uddannet socialpædagog. Han har i mere end 30 år arbejdet med unge mennesker. Han har blandt andet skrevet og instrueret flere teaterforestillinger og musicals i junior- og ungdomsklubregi.Bjørn Fogsgaards første knallert var en Puck Flagskib; på en god dag kunne den køre 55 km i timen. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....