Trykværkets bøger

Rift på en sommerfugls vinge

kr.23,00

Fortælling om den unge kvinde Silkes proces med at revurdere sit forhold til den jævnaldrende Adam, som er så glad for hende, at han har svært ved at give slip på hende og lade hende leve sit liv, som hun har lyst til.

Anmelderen her blev fra starten grebet af Rift på en sommerfugls vinge og sad bevæget tilbage med en lyst til at høre mere, både mere om historien og fra denne forfatters hånd. Lone Brinkmann skriver virkelig lækkert! Sproget flyder godt, der er en god og delikat leg med sproglige billeder, dialoger og forskellige virkemidler, som får mig som læser til at føle, at jeg er der selv, og jeg både grinede og fik en klump i halsen. Det er tydeligt, at Lone Brinkmann er en erfaren skribent. Man bliver revet med af den realistiske fortælling, og i den lille bog er der flere skarpe refleksioner. Vi har at gøre med en forfatter, som i den grad mestrer sproget og taler til sin læsers indre billeder.

Bogen kan anbefales til alle unge kvinder, der kan lide at læse tekster, hvori der er kræset for sproglige og indholdsmæssige detaljer. Vi er her blevet beriget med en lille perle i ungdomslitteraturen.

– Julie Muff Lykke Dahlgaard, cand. mag. i engelsk og sprogpsykologi.

Findes kun som ebog.

Ikke på lager

ISBN: 9788799729005 Kategorier: ,

Lone Brinkmann

Forfatteren er uddannet cand. mag. i Dansk, Religion, Kultur og Formidling med speciale i Søren Kierkegaards eksistensfilosofi og selviscenesættelse. Hun arbejder som skribent, litterær konsulent og redaktør. I 2016 udgiver hun undervisningsbogen #kierkegaard - Litterær iscenesættelse på de sociale medier, og i den forbindelse holder hun desuden oplæg om emnet.  Læs mere om forfatterens arbejde på lonebrinkmann.dk.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....