Trykværkets bøger

Påvirk politik på alle platforme

kr.469,00

Påvirk politik på alle platforme er din guide til at erobre opmærksomhed i en ny medievirkelighed og slå igennem med din mærkesag. En politisk værktøjsbog, der favner over klassiske lobbydiscipliner og går i dybden med digitale påvirkningsteknikker, herunder mulighederne inden for kunstig intelligens.

Påvirk politik på alle platforme er skrevet af den erfarne rådgiverduo Benjamin Rud Elberth og Peter Mose, forfattere til en række bøger om politik, kommunikation og indflydelse.

Påvirk politik på alle platforme klæder dig på til at træffe de strategiske og lavpraktiske valg, der giver adgang til magtens maskinrum, hvor beslutninger forberedes og tages – med konsekvenser for løn- modtagerorganisationer, virksomheder, NGO’er og brancheforeninger.

Påvirk politik på alle platforme er ikke alene fyldt med tips, tricks og tjeklister, men også med konkrete eksempler på, hvordan de dygtige lobbyister arbejder.

Benjamin Rud Elberth & Peter Mose

Benjamin Rud Elberth er direktør og digital rådgiver i bureauet Elberth Kommunikation, der siden 2016 har rådgivet en lang række politiske organisationer, interesseorganisationer, ministerier, regioner og kommuner. Benjamin er tidligere digital chef for Socialdemokratiet og har ført valgkampe for partier og kandidater siden 2008. Han har skrevet bøgerne Digital interessevaretagelse, Fra modtager til medtager og Valgkamp for politikere. Benjamin er cand.mag. i dansk og Master i Cross-Media Communication. Læs mere på www.elberth.dk. Peter Mose er partner i bureauet HEGELUND & MOSE, der rådgiver organisationer, virksomheder, kommuner, regioner og ministerier om gennemslagskraft, dagsordensætning og mediehåndtering. Peter har gennem mere end 25 år rådgivet flere hundrede kunder, blandt andet inden for politisk kommunikation. Altsammen under mottoet "Din dagsorden – sætter vi sammen". Sammen med Susanne Hegelund har han skrevet den anmelderroste magttrilogi Håndbog for Statsministre, Javel, hr. minister og Lobbyistens Lommebog samt værktøjsbogen Flyt Magten. Læs mere på www.hegelundmose.dk.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....