Trykværkets bøger

Offentlig leder på sociale medier

kr.149,00

Offentlige organisationer på tværs af sektorer kan ikke længere gemme sig. Der er brug for tydelighed over for borgere, samarbejdspartnere, journalister, politikere og de mange andre, der på daglig basis kræver svar fra ’det offentlige’. Med de øgede krav til synlighed og deltagelse i den offentlige samtale følger også flere krav til de offentlige ledere. De skal kommunikere i øjenhøjde med borgerne, søge dialogen, gøre sig synlige i medierne, åbne organisationen for omverdenen og blive hørt blandt beslutningstagerne.

Her kommer lederens brug af sociale medier ind i billedet. For på sociale medier får lederen sin egen sendemast til at kommunikere eksternt og gøre sig tilgængelig for omverdenen. Og samtidig en platform for at styrke sit ledelsesrum og slå antennerne ud for at blive en bedre leder.

I Offentlig leder på sociale medier får du inspiration til at komme i gang, og cases og interviews med fremtrædende danske ledere i det offentlige, der har taget springet ud på sociale medier. Og så får du konkrete værktøjer til at begynde at bruge LinkedIn, Facebook, Instagram eller Twitter som en del af din professionelle lederkommunikation.

Når du har læst bogen, står du bedre rustet til selv at dykke ned i de sociale medier og finde din egen vej til gennemslagskraft. Bogens forord er skrevet af Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

Findes også som e-bog. Tryk på dette link, som leder dig til e-bøgerne: https://xn--trykvrket-k3a.ebog.dk/

ISBN: 9788794058063 Kategorier: ,

Troels Johannesen

Troels Johannesen (født 1977) er strategisk kommunikationsrådgiver, ekspert i sociale medier og i toplederkommunikation på sociale medier samt erfaren medierådgiver og oplægsholder. Han arbejder med politisk kommunikation, presserelationer, digitale og sociale medier samt public affairs og krisekommunikation. Han træner ledere, eksperter og organisationer i at kommunikere professionelt på tværs af medietyper.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....