Trykværkets bøger

Nivet er ikke nutter nagkage

kr.169,00

ISBN: 9788794058506 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Humoren er en overlever

Efter udgivelsen af ”Når livet haster” er jeg blevet kimet ned af begejstrerede læsere, som har bønfaldet mig om at skrive en opfølgning til dette værk.Der er i al fald nogle læsere af ”Når livet haster,” som har givet udtryk for at ville købe og læse ”Nivet er ikke nutter nagkage”, hvis den udkommer.Jeg har hørt om mindst en læser af ”Når livet haster”, som – om muligt – også vil læse ”Nivet er ikke nutter nagkage”.Bogen er en opfølgning på ”Når livet haster”, men kan læses uafhængig af denne.

Forfatteren er advokat af uddannelse og har i den rolle haft 30 meget aktive advokatarbejdsår.

Forfatteren har fra 2000 til 2014 deltaget i opbygningen og ledelsen af Plesners insolvensafdeling, som blev blandt de største i Danmark.

Der omtales i værket – overordnet – nogen af de konkrete sager, som forfatteren har haft, men det er ikke en faktumbaseret roman, for ”hvorfor lade fakta ødelægge en god historie?”

Forfatterens advokatliv fik en lidt ”hård mellemlanding”, da forfatteren i 2000 blev diagnosticeret Parkinson, men desuagtet fortsatte advokatarbejdet 10 timer dagligt i 14 år.

Forfatteren deponerede sin advokatbeskikkelse den 31. december 2014 og har herefter og frem til nu været med til at etablere nye virksomheder og har drevet rådgivningsvirksomhed.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....