Trykværkets bøger

Når livet vælter

kr.169,00

Hvordan reagerer man, når man får en besked, man selv hører som en dødsdom, smidt i hovedet?

Hvordan reagerer man fysisk og psykisk på, at man nu skal leve med en uhelbredelig kræftsygdom resten af livet? Et kort liv? Et længere liv? Eller…..

Mona Muusmann Petersen fortæller åbent og ærligt efter sin tredje kræftdiagnose, som nu er uhelbredelig, hvordan hun har oplevet og taklet de problemstillinger, hun har mødt efter den uhelbredelige kræftdiagnose.

Hvordan er det for eksempel at tage stilling til sin egen begravelse blot 2 år efter forældrenes begravelse? Og hvad med troen, når sådan noget sker? Og jobbet? Har man senfølger efter 3 kræftdiagnoser?

Mona Muusmann Petersen forholder sig til tingene og prøver at komme videre. Op af det sorte hul og  finde et nyt ståsted i livet.

Og hun har fundet en ny, god og livsbekræftende tilværelse. Sammen med kræften.

Mona Muusmann Petersen (født 1956) er bankuddannet og har arbejdet mange år som landbrugsrådgiver i Nordea. I 1994 blev hun ramt af brystkræft. Med tilbagefald i 2009. Og i 2013 kom så en ny kræftdiagnose, som væltede læsset for hende. Hun måtte forlade arbejdsmarkedet i 2018 på grund af den uhelbredelige kræft samt følger fra brystkræften.

Tiden bruges nu på at tale med patientens stemme. Som foredragsholder, som paneldeltager, som blogger. Hun har været formand for Patient-pårørenderådet på Vejle Sygehus med mange spændende og udviklende opgaver i kølvandet. Hun er bestyrelsesmedlem i Center for Fælles Beslutningstagning.

Og stik mod alle prognoser lever hun i bedste velgående. Lever godt i taknemmelighed og glæde.

Bogen kan også købes som e-bog. Brug dette link: Når livet vælter – e-bog

 

Mona Muusmann Petersen

Mona Muusmann Petersen (født 1956) er bankuddannet og har arbejdet mange år som landbrugsrådgiver i Nordea. I 1994 blev hun ramt af brystkræft. Med tilbagefald i 2009. Og i 2013 kom så en ny kræftdiagnose, som var uhelbredelig. Hun måtte forlade arbejdsmarkedet i 2018 på grund af den uhelbredelige kræft samt følger fra brystkræften. Tiden bruges nu på at tale med patientens stemme. Som foredragsholder, som paneldeltager, som blogger. Hun har været formand for Patient-pårørenderådet på Vejle Sygehus med mange spændende og udviklende opgaver i kølvandet. Hun er bestyrelsesmedlem i Center for Fælles Beslutningstagning. Og stik mod alle prognoser lever hun i bedste velgående. Lever godt i taknemmelighed og glæde.

Yderligere information

vlkæg

asfd, ksfdk

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....