Trykværkets bøger

Min mormors hus lugter dejligt

kr.199,00

En anderledes børnebog om det forunderlige univers, der åbner sig i mormors hus, hvor forskellige tider flettes sammen, og hvor verden ikke er sukkersød men i stedet interessant og nuanceret.

I år er det 45 år siden, at Ester Bock debuterede med børnebogen Lea får en lillebror, og siden er det blevet til mere end 20 udgivelser, heriblandt 11 romaner. Dertil skal lægges de salmer, som Ester Bock gennem hele forfatterskabet har skrevet ved siden af.

Min mormors hus lugter dejligt er på mange måder en utraditionel børnebog. Den forsøger ikke at skjule, at verden ikke er lyserød og dufter af candyfloss, men rummer langt mere krasse nuancer. Bogen udmærker sig også ved, at illustrationerne ikke afbilder indlevelige personer, men i stedet kredser om den spændende verden, som mormors hus er – en kærlig tidslomme, hvor fortid og nutid er spundet sammen.

Min mormors hus lugter dejligt er illustreret af Kamilla Wichmann, der er uddannet illustrator ved Designskolen i Kolding i 2001, og som bl.a. arbejder som bladtegner for Berlingske. Kamilla Wichmann har trods sin unge alder allerede vundet flere priser for sine streger, bl.a. Encouragement Prize i 2013 og Kulturministeriet Ærespris i 2006.

ISBN: 9788793063532 Kategori:

Ester Bock

Forfatteren er født i 1936 i Sønderjylland. Hun er uddannet i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet i 1964.  I 1971 debuterer Ester Bock med børnebogen Lea får en lillebror, og siden er det blevet til mere end 20 udgivelser, heriblandt 11 romaner. Dertil skal lægges de tekster til sange og salmer, som Ester Bock gennem hele forfatterskabet har skrevet ved siden af.Tematisk har forfatteren særligt beskæftiget sig med hverdagen, familielivet og kvindens vilkår i sidste halvdel af det 20. århundrede.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....