Trykværkets bøger

Metusalem

kr.149,00

I Metusalem bliver den smukke og begavede Stine Jamie udsat for sadistisk sexmishandling og efterfølgende myrdet, og der efterlades ingen tvivl om, at Christian Bjørnbo er den skyldige. Men det viser sig, at ikke hele sandheden er kommet frem.

Knap 8 måneder efter mordet på Stine Jamie lykkes det Christian Bjørnbo at flygte fra fængslet, og kriminalassistent Michael Niedermeyer får til opgave at opspore ham. I takt med, at kriminalassistent Niedermeyer sætter sig ind i sagen, begynder han gradvis at fornemme, at ikke hele sandheden kom frem under retssagen, og at mordet på Stine Jamie måske kun er en lille brik i et meget større puslespil med forgreninger langt ind i internationale forskningsmiljøer.

Hvem var denne Stine Jamie egentlig – og hvad var det for en hemmelighed, hun bar på? Ikke alle ønsker, at sandheden kommer frem, og Michael Niedermeyer må konstatere, at det ikke altid er let at skelne godt fra ondt – og rigtigt fra forkert.

Metusalem er en dramatisk og højaktuel spændingsroman skrevet af Flemming Dyrbye, der omhandler en tid, hvor intet længere er umuligt. Læseren efterlades med en trang til at grave sig dybere ned i bogens fascinerende univers, som ligger ganske tæt på virkeligheden.

ISBN: 9788792539403 Kategori:

Flemming Dyrbye

 Bogen Metusalem er Flemming Dyrbyes debutroman. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....